Első csók a tengerparton 'forddal_nyaralok'

2010.07.18. 21:23 L.Kriszta

Minen fiatal lány álma az első romatikus csók. Velem sem volt ez máshogy 14 évesen. A szüleim megleptek egy montenegrói nyaralással. Tengerpart, csodás apartman, tengeri herkentyűk, várrom a tengerparton, csodás éjszakák. Születésnapi ajándéknak tökéletes volt. Ismerősünk rokonai intéztek nekünk szállást, és minden napra ajánlottak valami programot. A rokonok között volt egy 18 éves srác is, aki mondanom sem kell, nagyon édes és helyes volt. Minden nap jött és vitt csónapkázni, sétálni, várost nézni.

Egyik este az egész napos fürdőzés, napozás után szintén megjelent az apartmanunknál, és elkért a szüleimtől. Elvisz táncolni, bulizni. - mondta nekik. Én persze nem akartam menni, mégsem ismerem olyan régóta, de nem fogadta el a nemet. Hát kirittyentettem magam, beültünk az autóba, és elindultunk. Gyönyörű a város éjszaka. Minden kivilágítva, mindenki táncol az utcákon is, hatalmas tömeg. Sétáltunk, és közben mesélt a városról. Ulcinj belvárosában áll egy várrom, amelynek egy részét kiépítették éttermeknek, valamint több részéről is le lehet sétálni a sziklás part mellé. Betonlépcsők visznek le a hegy oldalába, ahol kilátás nyílik a tengerre. Ennél romantikusabb helyet még sosem láthattam.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinetikushetvege.blog.hu/api/trackback/id/tr992159683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nyerjen Ön is belföldi hosszúhétvégét!

Nem kell mást tennie, mint regisztrálni a Ford oldalán és kiválasztani, hogy melyik típusú pihenést szeretné. Amiből választani lehet: romantikus hétvége a Fiestával, családi kikapcsolódás a Mondeoval vagy buli a barátokkal egy Kugával.

Nincs autóm. Hogy jussak el?

Nem probléma. Az autót is mi biztosítjuk, neked annyi a dolgod, hogy jól érezd magad. Válaszd ki, hogy mivel szeretnél utazni!
süti beállítások módosítása