"forddal_nyaralok"

2010.07.18. 17:00 erzsbet (törölt)

Már akkor jól kezdődött mikor befizettük az utazást,mert kettőnknek két szobát kellett kivenni.Csak így adták mert Las minut volt ,na olcsó ,csak dupla ,dupla olcsó.Mehettünk volna csúcs időben is ezért a pénzért.De jó lesz ez ,meglásd,repülünk.A keletiből kész élmény volt kiérni a reptérre,nem volt jármű ami kivigye az utasokat.De csak össze jött,nem ecsetelném ,de én mivel ugye már ugrottam gépből ,nagyon nagy mellénnyel rendelkeztem ,persze majd segítek ha gond lesz. Fogták a kezem ,esetleg ugye rám eshetnek legyen annyi az előny.A pilóta szól tkét óra múlva ,alattunk az már Kréta.Igen ? És melyik ? Olyan száz sziget volt lenn ,na majd kiderül.A reptérről busz vitt a szállásra ,nem tetszett annyira a kopár vidék ,mondták lesz szebb is .Lett is . Másnap egy két napra  béreltünk magunknak egy jeeeppet egy" Ford made "nyitott tetejű kocsit ,csak úgy, ott hagytuk az utcán ,mondták itt nincs hová elvinni. Nem lesz gond ,elhittük ,másnap hajnalban indultunk le délre ,a sziget erre nagyon hegyes ,sok szép  parti strand  ,mentek a túristák ,vitték a cókmókot ,mi ballagtunk közöttük,kiszól a férjem ,"de jó kövérek vagytok lányok -kösz-jött a válasz azonnal ,szóval magyarok voltak!! " Égés volt nagyon ,gyönyörű utunk volt a kanyargós úton ,hatalmas hegynek ,le s fel.Egy sziklára a férjuram kiment ,gyere nézz le milyen szép a tenger ,nem megyek ,csak nem tőlem félsz -na ez eddig eszembe se jutott ,de ahogy így mondta ,rögtön.Mert? Honnan tudjam ? Én aki a gépen nem féltem ,most egy hegyen rettegtem. Mindegy ,mentünk tovább ,megbékélt a sértett fél is annyi gyönyörű látnivaló volt  ,teljesen a sziget aljára leérve , fürdöttünk a tengerben  itt a víz nem kék volt hanem fekete  a  parton hatalmas várfalak ,nagyon szigorúak voltak ,biztosan láttak egy  pár tengeri csatát . Hol is   -Le Ra pratla   - azt hiszem ez volt a város neve.Persze már este volt  itt aludtunk .Hol?  A nyitott kocsiban  ,nagyon jó volt, volt takarónk ,enni vettünk ,fínom halat. Jólesett a nyilt ég alatt az alvás.Bátran alhattam a társam mellettem volt ,sehol egy szikla ,akkor ?  Vissza indultunk.Szépen meg ,megállva ,több strandot ís felkeresve ,ahol a mezítláb égett a homokban  ,ráérősen vezetve estére vissza is értünk , vacsora volt egy hegyi faluban ,borzalmas melegben ültünk ,már rosszullét kerülgetett ,mindenki hisztizett ,egyszer a tető kinyillott ,felettünk ragyogtak a csillagok ,ó de szép volt.Ott ittam narancs pálinkát először ,azzal kínáltak meg.Mi   a-Fordunkkal  külön voltunk ,még két utast felvettünk ,élvezetes volt az út, gyönyörű volt a panoráma ,a tenger kékje ,mormolása.Egyszerűen álom út volt az a nap -még soha nem ültünk nyitott kocsiban  ,most sikerült ,de vissza kellett sajnos adnunk.Ez volt a nyaralásunk csúcspontja.Jó volt.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinetikushetvege.blog.hu/api/trackback/id/tr842159241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nyerjen Ön is belföldi hosszúhétvégét!

Nem kell mást tennie, mint regisztrálni a Ford oldalán és kiválasztani, hogy melyik típusú pihenést szeretné. Amiből választani lehet: romantikus hétvége a Fiestával, családi kikapcsolódás a Mondeoval vagy buli a barátokkal egy Kugával.

Nincs autóm. Hogy jussak el?

Nem probléma. Az autót is mi biztosítjuk, neked annyi a dolgod, hogy jól érezd magad. Válaszd ki, hogy mivel szeretnél utazni!
süti beállítások módosítása